• BIATHLONMANIA 2022/23
          • BIATHLONMANIA 2022/23

          • Skvelé podujatie, ktoré nám pomôže dostať BIATLON medzi naše deti. 
            Na našej škole sa uskutočnila biatlonová súťaž pod záštitou Ministerstva obrany SR, organizátora podujatia Vojenské športové centrum DUKLA Banská Bystrica, spoluorganizátora ŠK Biathlon Mania. ŠK Biathlon Mania je športový klub pod vedením rtn. Dušana Šimočka - dvojnásobného účastníka ZOH (2006 Turín, 2010 Vancouver). Cieľom tohto podujatia bolo dostať do povedomia biatlon medzi žiakov základných škôl. Hlavnou myšlienkou je vytvoriť možnosť žiakom 1. aj 2. stupňa ZŠ vyskúšať si biatlon a tým podchytiť talentované deti ako pri ostatných športových odvetviach na Slovensku. Žiaci si mohli vyskúšať streľbu na terč z laserovej pušky a simuláciu behu na lyžiach korčuliarskym štýlom. Laserová streľba je bezpečná, autentická a zábavná. Deti sa podvedome učia disciplíne, trpezlivosti a sústredenosti. Tí najlepší boli ocenení diplomom.
            PaedDr. Adriana Garamiová

        • POĎME SA HRAŤ NA ŠKOLU
          • POĎME SA HRAŤ NA ŠKOLU

          • Návšteva predškolákov v našej škole.

            POĎME SA HRAŤ NA ŠKOLU - BÁBKOVÉ DIVADLO O PYŠNEJ DOROTKE

            Zápis do základnej školy je jedným z veľkých miľníkov v živote dieťaťa. Aj preto, aby tento prechod bol plynulejší, pravidelne naša škola spolupracuje s miestnou MŠ. V období pred zápisom máme pre predškolákov pripravené v rámci zápisného programu pravidelné stretnutia s pani učiteľkami .

            Prvé stretnutie sa uskutočnilo 28.2.2023, kedy sme predškolákov pozvali na divadelné predstavenie s názvom O pyšnej Dorotke.

            Tešíme sa na ďalšie stretnutia s Vami.