• ROZPRÁVKOVÝ LETNÝ TÁBOR - PRÁZDNINY ZA PLOTOM
          • ROZPRÁVKOVÝ LETNÝ TÁBOR - PRÁZDNINY ZA PLOTOM

          • V posledný táborový deň sme sa vybrali na rozprávkové predpoludnie do ríše zvierat na gazdovskom dvore v Branove. Raňajky, ktoré nám pripravili a zabalili pani kuchárky, sme si tiež vychutnali na farme na čerstvom vzduchu.

            Najlepšou časťou nášho dňa bola dobrodružná jazda na koči a traktore, pri ktorej nám pán Stanislav Becík poukazoval krásnu dedinku Branovo. Ďakujeme mu pekne za úžasný zážitok. Po nej sme si popozerali zvieratká na gazdovstve, veľa sme športovali a hrali sa na zdravom vzduchu v prírode.

            Náš neúnavný táborník Dominik Salgó s nami dnes oslávil aj svoje narodeniny a pohostil nás šťavnatým melónom a sladkosťami.

            Pani riaditeľka nás v tento horúci deň prekvapila v Branove osviežujúcimi nanukmi a občerstvením.

            Veľmi nám chutil aj obed - guľášová polievka a dukátové buchtičky. Tie sa zjedli všetky!

            Tohtoročný letný rozprávkový tábor sa zavŕšil odovzdávaním pamätných diplomov.

            Všetkým deťom prajeme ešte veľa krásnych zážitkov a príjemný zvyšok prázdnin.

        • ROZPRÁVKOVÝ LETNÝ TÁBOR - Druhý táborový týždeň - 1.deň REMESLO MÁ ZLATÉ DNO
          • ROZPRÁVKOVÝ LETNÝ TÁBOR - Druhý táborový týždeň - 1.deň REMESLO MÁ ZLATÉ DNO

          • Dnes sme navštívili Regionálne osvetové stredisko v Nových Zámkoch. Vyrobili sme si krásne tričká, mydielka, prívesok, magnetky, upiekli sme si koláčiky. Po chutnom obede nás čakali rôzne aktivity. V rozprávkovom duchu sme si vyrobili foto-kulisy princeznej a draka, zašportovali sme si, zahrali sa rôzne tímové hry. Dnes sme boli veľmi kreatívni a mimoriadne aktívni. Všetkým deťom patrí veľká pochvala, boli ste perfektní.

        • POĎAKOVANIE
          • POĎAKOVANIE

          • Náš ROZPRÁVKOVÝ LETNÝ TÁBOR v piatok 14. júla 2023 zamkol svoju bránu. Detskú vravu, smiech a nadšené výkriky vystriedalo nezvyčajné ticho. 

            Ďakujem organizačnému tímu tábora Darii, Deniske, Martuške za pracovné nasadenie a skvele zvládnuté povinnosti, pedagogickému tímu asistentiek, vychovávateliek, učiteľov - Vikinke, Nikolke, Erike, Darii, Magduške, Marcelke, Deniske, Katke, Deniske T., Erike Š, Marike, Janke, Adrike, Darinke, Romanovi, špec. pedagogičke Marcelke  za úžasný animačný program a množstvo príjemných prekvapení, našim kuchárkam Ivetke, Zuzke G. a Zuzke N. za chutnú stravu, školníkovi Jankovi za nezabudnuteľnú pomoc pri programe, všetkým deťom za skvelú náladu, radosť a milé slová, rodičom za podporu, priazeň a pozitívne hodnotenie.

            Želám Vám príjemné letné dni, zážitkové prázdniny a pohodovú dovolenku!

            PaedDr. Anna Kijaček Rošková, riaditeľka školy

        • DEŇ PLNÝ PREKVAPENÍ - 4. deň
          • DEŇ PLNÝ PREKVAPENÍ - 4. deň

          • Prvý táborový týždeň sme úspešne ukončili veľkolepou narodeninovou oslavou.

            Už ráno nás čakalo milé prekvapenie od nášho maskota, ktorý obdaril každého sladkou maškrtou. Po chutných raňajkách sme v duchu tajnej misie tvorili narodeninové prekvapenia s venovaním pre nášho oslávenca.

            Po tvorivej činnosti sme aj spievali a tancovali . Nechýbala ani chutná ovocná torta s ohňostrojom. Poobede sme sa poriadne vykúpali v bazéne.

            Domov sme odchádzali s dobrou náladou a peknými zážitkami

        • V ROZPRÁVKOVEJ DIELNI - 3. deň
          • V ROZPRÁVKOVEJ DIELNI - 3. deň

          • Dnešné ráno sme začali rozcvičkou a hrami v telocvični . S pani učiteľkou zo SZUŠ Silvie Czafrangó sme si vyskúšali prácu s hlinou. Vyrobili sme si rôzne výrobky ako zvieratká, misky, darčeky, poháre a taniere. Taktiež sme si navliekli rôzne farebné náramky, ktoré zdobia našu ručičku . Pán učiteľ z umeleckej školy nám predviedol hru na hudobných nástrojoch a aj my sme sa zahrali na muzikantov a vyskúšali si hru na klavíri, gitare a husliach.

            Po umeleckých činnostiach na nás čakal chutný obed- špagety. Poobedie sme strávili výrobou dračích nôh, stoličkovom tanci a športových aktivitách. Zahrali sme si basketbal, florbal, hry s kruhmi…

            Dnešný spoločný deň sme si perfektne užili a zakončili sme ho pri zmrzline a koláčiku

        • 2. deň CESTA DO KRAJINY HARRYHO POTTERA
          • 2. deň CESTA DO KRAJINY HARRYHO POTTERA

          • Dnes sme sa za dobrodružstvom vybrali do Múzea vedy Atlantis v Leviciach, kde na nás čakala Tajomná komnata Harryho Pottera. Prechodom cez nástupište 9a3/4 sme sa ocitli v Rokforde pri jednom stole s Harrym, Hermionou, Ronom aj Dumbledorom. Dozvedeli sme sa množstvo zaujímavostí o vzniku tohto svetového bestselleru a nahliadli sme aj do začiatkov natáčania filmovej série . Keďže v Atlantis centre je množstvo priestoru na to, aby sme sa na chvíľu preniesli aj do sveta vedy, vyskúšali sme simulované lietanie, preniesli sa pomocou 9D do virtuálnej reality, vytvárali bubliny, skúmali a skúšali fungovanie rôznych fyzikálnych javov .

            Po návrate do školy sme svoju energiu doplnili chutným obedom, po ktorom nás už čakal Zumba inštrukor Ďuri, ktorý rozhýbal každú časť nášho tela.

            Tento deň bol dobrodružný, pre nás náučný a zároveň veselý a zábavný

        • ROZPRÁVKOVÝ LETNÝ TÁBOR ZAČÍNA 1.deň
          • ROZPRÁVKOVÝ LETNÝ TÁBOR ZAČÍNA 1.deň

          • ROZPRÁVKOVÝ LETNÝ TÁBOR ZAČÍNA

            Naše ráno začalo chutnými raňajkami. Po raňajkách sme sa presunuli do triedy. Súčasťou letného tábora je hľadanie pokladu. Rozdelili sme sa do piatich skupiniek a súťažili sme v rozprávkových kvízoch. Úlohou detí bolo zaradiť postavu k rozprávke, doplniť názov rozprávky alebo priradiť zvučku k rozprávke. Víťazná skupina získala indíciu, ktorú rozlúštili a našli ukrytý poklad . Symbolom letného tábora je vlajka, ktorá mala tento rok motív rozprávkového zámku. Potešil nás aj dnešný obed - parené buchty.

            Po sladkom obede sme si oddýchli pri rozprávke a načerpali sme sily na nové aktivity.

            Tešíme sa na Vás zajtra.

        • SLÁVNOSTNÉ UKONČENIE ŠKOLSKÉHO ROKA 2022/2023
          • SLÁVNOSTNÉ UKONČENIE ŠKOLSKÉHO ROKA 2022/2023

          • 30. júna 2023 sa žiaci so svojimi pedagógmi zišli na školskom dvore, aby spolu v priateľskej atmosfére slávnostne ukončili školský rok 2022/2023.

            Po štátnej hymne nasledoval tanec našich najmenších a po tanci sa všetkým prítomným prihovorila pani riaditeľka.

            Po príhovore nasledovalo oceňovanie a odmeňovanie tých najlepších, ktorí sa pod vedením svojich pedagógov počas celého školského roka zúčastňovali rôznych olympiád, súťaží a aktivít. Žiaci si prevzali diplomy a rôzne ceny, ktoré boli pre nich pripravené .

            V závere slávnosti sa pani riaditeľka poďakovala všetkým pedagógom a zamestnancom školy za tvorivú a obetavú prácu počas školského roka. Poďakovanie patrilo aj dvom odchádzajúcim kolegyniam za ich dlhoročné účinkovanie v našej škole.

            Všetkým žiakom a zamestnancom školy prajeme krásny oddych a leto plné zážitkov.